Användbara funktioner för bokhandlare

Bokhandelversion underlättar arbetet avsevärt för bokhandlare

Det finns koppling till Bokinfo och till Ugglans- respektive JB-gruppens kampanjfiler.


 

Sök
Det finns många olika sätt att söka artiklar. I kassan visas visas sökformuläret till höger. Genom att skriva början av en titel visas alla snarlika artiklar. Genom att klicka på respektive kolumn sorteras listan om. Om du klickar på kolumnen Sålt i år visas mest sålda böcker överst.

Beställning
Dispolistan underlättar arbetet med hur många enheter som ska beställas. Beroende på lagerantalet färgsätts raderna i rött. Ju rödare desto färre i lagret. Namnet Belisa Berglund i kolumnen Märke visar att det är en kundbeställning. Vid inleverans skickas ett sms till henne.
Antal sålda och inlevererade artiklar senaste året visas för att underlätta hur många som ska beställas idag. I stället för senaste året kan man visa senaste 12 veckorna i stället.

När beställingen är klar ska den godkännas. Samtidigt kan den skrivas ut, mailas eller skickas direkt till Bokinfo. Med ett klick hamnar beställningen hos Bokinfo. Med ett klick på bilden till höger visas den förstorad.

Kampanjer
Det går att importera kampanjer direkt från Ugglan och JB-gruppen. Det går också att uppdatera en kampanj. Man anger start- och sluttid för kampanjen samt ett namn på den t ex Vårböcker.

Klicka här för ytterligare formulär men från en äldre version av Mynta. Samma funktionalitet finns i nya Mynta också.

DSM Data AB