Star TSP143IIU USB Eco, miljövänlig kvittoskrivare med USB-anslutningKvittoskrivaren Star TSP143 Eco är utvecklad för att påverka miljön så lite som möjligt, i kombination med hög funktionalitet och utmärkt kvalité.

TSP143IIU Eco är framtiden för kvittoskrivare. Star Micronics nya miljövänliga kvittoskrivare tillhandahåller högkvalitativa utskrifter för t.ex. handeln och restaurangbranschen till ett fantastiskt pris. Den skriver även ut komplexa kvitton med grafiska logotyper och streckkoder utan omsvep.

TSP143IIU Eco lever upp till sitt namn: med ett smart energisparsystem minskar man strömförbrukningen med upp till 40%, vilket resulterar i en strömkonsumption på blott 30 W vid utskrift och 5 W i standby-läge. Skrivaren uppfyller därmed kraven för Energy Star®. Elektronisk utrustning som bär kravmärket drar generellt 20-30% mindre ström än vad som är rekommenderat av myndigheterna.

Kvittoskrivaren kommer med alla tillbehör och program som standard i lådan. Den är försedd med miljölogotyp så du kan visa ditt miljöengagemang för kunden.
 
     

 

 

 

 

  • Upp till 40% lägre strömförbrukning
  • Unika pappersfunktioner som gör det möjligt att spara upp till 70% av
    pappersförbrukningen
  • 5 års förbetald klimatkompensation (ingår utan extra kostnad)
  • Fyra års garanti (gäller både skrivaren och saxen)
  • Ger snabba utskrifter för grafik och TrueType.
  • Mycket enkel att ladda kvittopapper
Tillbehör som ingår i lådan: USB-kabel, nätadapter, väggmonteringssats
och CD-skiva med drivrutiner.

 
   

 

 

 

 

 

     

 

 

DSM Data AB