Kassasystem med Webshop

Har du Mynta kontantkassa så har du också en komplett webshop som väntar. Markera bara vilka artiklar som ska säljas i nätbutiken så hamnar de där med ett klick. Enklare kan det inte bli. Bilderna klipps till och laddas upp med ett klick också.

Tillsammans med webshopen får man också en egen hemsida. Du skapar själv menyer och tillhörande sidor med egna bilder och länkar. Mynta kassasystem håller koll på lagret i butiken och i webshopen. Köpen Buy AASHTO codes here

 i webshopen blir till en eOrder i Mynta.

Om du inte anser dig behöva en webshop kan du använda den som skyltfönster för att visa sortimentet i butiken. Den finns också anpassad för mobiltelefonen.

Kontantkassa med webshop

Kassan fungerar som vanligt. Det nya är att man på artikelformuläret väljer vilka artiklar som ska kopieras till webshopen. Först kopieras de till en lokal webshop där man kan skapa ett kategoriträd. Kategoriträdet kan ha oändligt antal nivåer. Artiklarna dras och släpps sedan på önskad kategori. En artikel behöver inte höra till en kategori. Den är sökbar ändå.
Man kan också koppla sökbara egenskaper till artiklarna, t ex material. Artiklar kan också ha storlekar och färg. Om en artikel finns i flera storlekar räcker det men en bild för alla storlekar. Finns artikeln i flera färger bör varje unik https://www.publicationstore.com/

 färg ha en egen bild. Men storlekarna behöver inga unika bilder.
När artiklarna är färdiga kopieras de till webshopen på nätet med en klick. Mynta sköter sedan lagret på artiklarna när de handlas i vanliga butiken och nätbutiken. Alla köp i nätbutiken överförs till vanliga butiken och blir då en så kallad eOrder. Ordern kan betalas i förskott, betalas med kontokort, betalas kontant eller faktureras i butiken.

På bildformuläret skapas rätt storlekar på bilderna för att passa i webshopen. De kan vara stående, liggande eller kvadratiska men bör vara lika för att det ska se bra ut i nätbutiken. En artikel kan ha flera bilder. Härifrån kopierar också bilderna till nätbutiken.

Klicka här för att se hur det fungerar.

Här finns några exempel på nätbutiker.

En Annan bokhandel
MC-Butiken
Höganäs Bokoutlet
Borås Studentbokhandel
Vimmerby Skog&Trädgård
Cykelsmedjan

 

 

     

 

 

 

 

 

 

Exempel på lämplig kassautrustning

Star kvittoskrivare

Star kassalåda

Heron streckkodsläsare

CleanCash kontrollbox

Mynta kontantkassa och webshop med ovanstående utrustning
kostar i sommar bara 25 000 kr.
Och fri support första året.

 

     

 

DSM Data AB